Hvordan kan jeg identifisere Nikkor-objektiver?

May 30

Hvordan kan jeg identifisere Nikkor-objektiver?

Nikon er et japansk optisk selskap som fikk sin start i 1881. Det har vært en av de ledende produsentene i kamerautstyr siden tidlig 1900-tall. Sonen har klart å opprettholde sitt rykte over flere tiår. I 1930-årene Nikon lagt lagt en "R" Nikko linsen merket, og det har blitt kalt Nikkor hver siden. Identifisere Nikkor-objektiver er vanligvis lett fordi de er tydelig merket. Men noen linser er gamle, slo opp eller bære en variant av Nikkor etiketten. Disse linsene må fjernes og mer nøye kontrolleres.

Instruksjoner

• Fjern lokket fra linsen og se direkte på linsen. Det bør være skrevet rundt kantene på linsen. Hvis linsen sier noe om Nikkor, Nikon eller Niko - ved svært gamle objektiver - er det en Nikkor-objektiv. Hvis det ikke er noen skriver eller det er uleselige, gå til neste trinn.

• Skru linsen fra kamerahuset. Dette kan gjøres ved å trykke på utløserknappen for objektivet og slå linsen mot klokken. Utløserknappen for objektivet er til venstre for linsen.

• Hold objektivet slik du ser på fjellet - delen som festes til kameraet. Du leter etter de samme ordene som før: Nikon Nikkor og Nikko. Hvis du ikke ser en variant av Nikon navnet, er det ikke en Nikkor-objektiv.

Tips og advarsler

  • Nikon kameraer kan utstyres med linser laget av andre selskaper som Tamron eller Sigma. En mount settes på objektivet å gjøre den kompatibel med Nikon-kameraer. Linsen du kan fremdeles funksjonell på Nikon kameraer selv om det ikke er en Nikon-objektivet.
  • Når håndtering objektiver, må du holde dem rene og fri for støv og fingeravtrykk. Denne å holde bildene skarpe og det gjør verdien av objektiver siste.
  • Ikke alle Nikkor-objektiver er kompatible med alle Nikon kamerahuset. Dette gjelder spesielt siden den digitale linjen av kameraer kom ut. Gjøre din forskning før du kjøper en eldre Nikkor-objektiv for å sikre at den er kompatibel med kameraet.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com