Fungerer HDMI Splitters til to TVer?

July 21

Fungerer HDMI Splitters til to TVer?

En HMDI splitter sender alle signaler på kabelen i to retninger. Du kan bruke en splitter til å koble en signalkilde til to TV-apparater å vise et program på to steder i nærheten. HDMI-kabler bare bære normalt signaler for ca 35 fot, og en splitter kutt makten i halvparten. Så for lengre avstander, må du kanskje mer utstyr.

HDMI

En high definition multimedia interface-tilkoblingen bruker en 19-tråds kabel for å bære digitale TV-signaler, opptil åtte kanaler med lyd og ulike styresignaler automatisk installasjonsfunksjoner for utstyr som bruker den. HDMI-kontaktene vises på HDTV - apparater, kabel og satellitt-mottakere, DVD og Blu-ray-spillere, spillkonsoller og datamaskiner. En enhet med en HDMI-utgang kan sende signaler til alle enheter med HDMI-innganger. En splitter innrømmer du å sende signaler fra en HDMI-kilde i to retninger.

Splitter/forsterker

HDMI-kabler bære normalt et signal ca 35 fot.

En HDMI splitter/forsterker sender signaler i to retninger, men forsterker ett eller begge av utgangene. Lengden av kabel du kan bruke på hvert ben, avhengig av merke, modell og utgang makt forsterkeren. Hvis du setter en splitter/forsterker på slutten av en 35-fots HDMI-kabel, gjør forsterkeren en ekstra 35 fot på den forsterkede output(s). Hvis installasjonen ikke gir deg nok avstand, kan du gå lenger med Cat5 kabel.

CAT5 omformere

Bruk en omformer for å koble HDMI til Cat5 kabel for lengre avstander.

En passiv HDMI til LAN converter tilkoblet med en HDMI-kilde kan bære signalet opptil 300 fot på Cat5 kabel. En aktiv omformer med den interne forsterkeren kan bære den opp til 1000 fot. Du kan installere på en utgang Ben av en splitter til å utvide avstanden av andre TV. Du trenger en andre converter på slutten av den Cat5 kabelen konvertere signalet tilbake til HDMI.

HDMI-kabler

De fleste programmer HDMI-kabler kommer i to typer: standard og høy hastighet. Bruk en standard kabel til signalet oppløsning opptil og inkludert 1080i. Bruk høyhastighetskabler for 1080p oppløsning og høyere. Standard TV-signaler reise på 480i oppløsning, HD-signalene på 720p, 1080i eller 1080p oppløsning. Fordi videosignaler kilder med HDMI-utganger har en oppløsning, sjekk din Utstyrsspesifikasjoner å finne ut hvilken type kabler til brukes med splitteren. Generelt, må bare Blu-ray og high-end videospill høyhastighetskabler.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com