Hvordan kan jeg koble høyttalerne til min HD flatskjerm-TV?

January 1

Hvordan kan jeg koble høyttalerne til min HD flatskjerm-TV?

HD TV-apparater er bølgen av fremtiden. De tilbyr overlegen størrelse, oppløsning og over sine ikke-HD brødre. Selv produsentene økt bildekvaliteten dramatisk på TV, har de gjort lite for å hjelpe sin lydkvalitet. Trekke opp eksterne høyttalere er den naturlige løsningen, men det krever litt planlegging og investering å oppnå aural resultatene som kan ta din TV-opplevelse til neste nivå.

Ekstern mottaker og høyttalere

I de fleste tilfeller krever tillegg av høyttalerne til TV en ekstern mottaker. Enkelt sagt, en mottaker tar et lydsignal, forsterker og sender det til to eller flere større høyttalere (som det også driver). En god mottaker administrerer mange typer lyd- og videosignaler, og kan bytte mellom dem ved å trykke på en knapp. En tur til din lokale elektronikk eller hjem teater store vil avsløre mange mottakere i mange prisklasser.

Du må også kjøpe høyttalere. For vanlige TV-tittingen, to høyttalere vil være nok. For å dra nytte av 5.1-kanals utgang fra de fleste DVDer, men anbefales fem høyttalere og en subwoofer å opprette en film-lignende opplevelse. Selv om dette er den dyreste ruten til å legge høyttalerne til TV, er det en av de beste oppgraderingene du kan gjøre din hjemmekino.

Hjemmekino i en boks

Et annet alternativ er å kjøpe det som kalles en "hjem teater i en boks". Denne budsjett-løsning har vanligvis en mottaker, fem høyttalere og en subwoofer. Noen ganger, er en DVD-spiller inkludert. Dette er generelt lett å sette opp, billig og gir god, kraftig surroundlyd. Selv om høyttalerne er små, og byggekvaliteten på komponentene er dårligere enn dyrere utstyr, er lydkvaliteten og bass utgang vanligvis mer enn tilstrekkelig for den gjennomsnittlige lytteren.

Bruk det du har

Hvis du ikke har råd til å bruke penger på et nytt system, ikke vær redd for å bruke hvilke stereo komponenter du allerede har. Gamle høyttalere og mottakere ofte lyd akkurat like god (hvis ikke bedre) enn nyere modeller, men har ikke digital bjeller og fløyter av nyere mottakere. Du kan enkelt koble lyd ut fra kabelboks eller TV til inngangen på baksiden av en gammel mottaker med en standard RCA-kabel. Kvalitet, brukte stereo komponenter kan også finnes for rimelige priser på sparsommelighet butikker, garasje salg og eBay.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com