Hva er hensikten med en Transistor TS?

July 10

Hva er hensikten med en Transistor TS?

Transistoren TSs er svært nyttig stykker av elektronisk utstyr for alle som avhenger av elektronisk innretning. Hva er en transistor TS test halvledere, dioder og transistorer. Selvfølgelig, før du kan forstå hva dette betyr du må forstå hva halvledere, dioder og transistorer er i første omgang, og hvilken rolle spiller de i en gitt kretsen.

Halvledere og dioder

Bare beskrevet, er en halvleder materiale i stand til å lede strøm; de er de grunnleggende byggesteinene av elektroniske maskiner. Halvledere er ofte laget av elementet silisium. En diode består av halvledere, og det fungerer for å blokkere elektrisk strøm fra reiser en måte samtidig som den aktuelle å passere gjennom i en annen retning. Dioder, derfor bidra til å kontrollere flyten av elektrisitet i elektriske enheter.

Transistorer

En transistor er en elektronisk enhet består i hovedsak av to dioder, med en elektrisk strøm mellom dem. Transistorer har lenge vært i bruk, og fortsette å være allment ansatt som analoge miniprogrammer har gitt veien til digitale enheter.

Det er mange forskjellige typer transistorer. Noen transistorer gjennomføre elektrisitet, noen regulerer flyten av elektrisitet like dioder gjør, og noen fungerer styrke eller forsterke elektroniske signaler.

En Transistor TS på jobben

En transistor TS eller test sett, er en bestemt type transistor som arbeider for å teste halvledere, dioder og andre transistorer i en krets. Det kan også fortelle deg om et bestemt transistor eller diode fungerer riktig. Og det kan teste motstanden i et sett med elektroder. En transistor TS er i stand til å bestemme hvorvidt en transistor er lekker, også.

Betydningen av transistoren TS

Mange i privat næringsliv, law enforcement og militære avhengig av transistor TSs å fortelle dem hva tilstand vitale deler av utstyret er i, og de må erstattes. Selv en elektronisk enhet som vises for alle praktiske formål å være i orden kan lekke eller har en feil diode sted, og det kan være ingen effektiv måte å bestemme dette utenfor bruke en transistor TS.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com