Oppladbart batteri Kjøpeveiledning

May 8

Kjøpe oppladbare batterier kan spare deg mye penger på kort tid. Hvis du bruker teknologi innretning som digitale kameraer og håndholdte spill, er oppladbare batterier nesten et must. Ikke bare kan du spare penger ved å bruke oppladbare batterier, men du kan også lagre på mengden giftstoffer fra batterier som går til fyllplasser.

Typer batterier

Velg nikkel metall hydrid (NiMH) batterier for høy kapasitet kostnader. Selv om du kan kjøpe D-batterier som er oppladbare, større batteriene holde ikke sine kostnader samt mindre AA og en batteriene. Mens disse NiMH batterier fulladet for ganske stund, du bør ikke stole på dem for røykvarslere eller lommelykter fordi de mister sine kostnader over tid om de få brukes eller ikke. NiMH-batterier kan ha mange kostnadene over livet, men det er best for å la batteriene utladet før du lader dem i stedet for gjentatte ganger "topping dem av" med en ny avgift. Mest elektroniske enheter slå seg av før skade batteriene, selv om flashlights kan la de oppladbare batteriene kjøre ned til et punkt der batteriene ikke kan ta et gebyr.

Du kan fortsatt finne eldre nikkel-kadmium (NiCd) oppladbare batterier, men unngå å kjøpe dem. Teknologien for NiMH-batterier og forbedret kostnad å holde kapasiteten rettferdiggjør mer enn noen forskjeller i kostnader.

Velg nyere lav selvutlading (LSD) NiMH batterier for et batteri med lang lagringskapasitet. Når trukket, har disse NiMH-batterier samme holdbarhet som alkaliske batterier. Disse batteriene er tilgjengelig i alle størrelser, men AAA og AA størrelsen er mer vanlig enn C, D og 9 volts størrelser.

Batterikapasiteten

Se etter batterier med en høyere milliampere time (mAh) rating. Dette refererer til hvor mye strøm levert til enhver tid. Elektroniske enheter kan håndtere en rekke mAh uten å skade apparatet. Så når de oppladbare batteriene begynner å miste makten, gjør de ingen skade på enheten. Batterier med en høyere mAh kan se ut som et batteri med en lavere mAh men vanligvis de koste mer.

Batteriladere

Kjøp batteriladeren som passer dine behov. I noen tilfeller kan du kjøpe lader og batterier som en pakkeløsning, men ønsker du din batterilader å opprettholde oppladbare batteriene riktig, du må betale mer for spesielle funksjoner.

Se etter en batterilader som lades en rekke akkumulator størrelsene. Velg en enhet som har en istandsetting syklus. Dette holder deg fra overlading batteriene. Noen modeller gjør dette automatisk mens andre har en bryter du må snu for å gå til reparasjon modus.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com