Hvordan å spille inn en Mini DVD på en DVD

April 25

Hvordan å spille inn en Mini DVD på en DVD

Mini-DVD debuterte som et format for plateselskaper å løslate enkelt band videoer til fansen. Formatet kjempet for å ta på før filtrert bort. Under sin levetid brukes nesten en hel generasjon av digitale videokameraer mini-DVD for filmen lagring. 8 cm plater kan inneholde hvor som helst mellom 1,4 og 5,2 gigabyte med informasjon. Mens mange DVD-spillere kan spille mini-DVD, er det nesten like mange som ikke kan. Siden full-size DVD-spillere er langt vanligere, er det fornuftig å registrere mini DVD på vanlige DVDer, har du muligheten til å gjøre dette.

Instruksjoner

• Koble mini DVD-kompatible spilleren til DVD-opptakeren ved å koble en komponent eller HDMI-kabel til utgangene på mini DVD-spiller og til kontaktene på DVD-opptakeren.

• Koble DVD-opptakeren til TVEN ved å kjøre en komponent eller HDMI-kabel fra en DVD-opptaker utgangene til TV DVD eller AUX-kontaktene. Slå på spilleren, opptaker og TV. Still TV input forbundet med kontaktene brukes til å koble til DVD-opptakeren til å bekrefte at signalet fra mini DVD passerer gjennom DVD-spilleren og TVEN.

• Sett mini DVD i DVD-kompatibel minispiller. Spille mini DVD til du når punktet der du vil DVD opptak for å begynne. Trykk "Pause" på mini DVD spilleren.

• Sett en tom DVD-R eller DVD-RW i brettet til DVD-opptakeren. Lukke skuffen. Trykk "Record" på DVD-opptaker og deretter un-pause mini DVD-spiller i rask rekkefølge.

• Trykk "Stopp" på DVD registrert når mini DVD har fullført avspillingen av videoen innholdet du ønsker å ta opp på DVD. Spille innspilte DVD tilbake for et øyeblikk å sikre innspillingen arbeidet.

• Utføre DVD avslutning prosedyren gjelder for DVD-brenneren til å fullføre disken. Dette varierer avhengig av merke og modell, så kontakt førsteinstallasjons bestemt bruksanvisningen hvis du er usikker på hvordan du utfører denne prosessen.

• Fjern den endelige DVD-R eller DVD-RW fra DVD-opptakeren. Fjern mini DVD fra mini DVD-spilleren. Slå av strømmen til alle tre enheter.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com