Hvordan formatere Samsung U600

April 1

Hvordan formatere Samsung U600

Samsung U600 er et lysbilde telefon med nummererte tastatur. Det er ikke en smart telefon eller en PDA. Telefonen inneholder 60 MB minne, men du kan kjøpe et minnekort for ytterligere datalagring. Formatering Samsung U600 innebærer fjerne data fra mobiltelefonen og gjenopprette det til de opprinnelige innstillingene. Denne prosessen innebærer ikke noe ekstra utstyr.

Instruksjoner

• Fjerne minnekortet fra minnekortsporet. Sporet er på siden av telefonen og har en liten dekke over den. Bruk fingerneglen til pop åpne dekselet, og sette lett trykk på minnekortet til du føler det popmusikk ut. Trekk kortet ut helt og sett på dekselet.

• Trykk den grønne telefonen for å angi oppringingsverktøyet. Oppringingen er området der du ringer telefonnumre. Angi nummerserien "27673855 #" med tastaturet. Trykk "Send".

• Lytt etter en automatisert stemme å spørre hvis du er sikker på at du vil fortsette. Velg spør etter "Ja." Hvis telefonen ber om et passord, er det vanligvis "12345." Hvis du ikke vet et alternativ, ta telefonen operatøren å formatere den virker ikke passordet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com