Hvordan lage lager bilder med et Prosumer digitalkamera

August 8

Hvordan lage lager bilder med et Prosumer digitalkamera

Som fotograf kan du ta bilder til en rekke formål. Som kommersiell fotograf kan du gjøre bildebyråer. Det er viktig å forstå begrepene i fotografering hvis du ønsker å bli en lager fotografen. Stock Foto blir solgt, vanligvis av lager - til med pressen, media og selskaper. Vanligvis med bildebyråer, du sende bilder til organer og se om de vil kjøpe dem. For å gjøre bildene trenger i utgangspunktet du minst en prosumer kameraet. Prosumer kameraer brobygging mellom forbruker og profesjonelle kameraer.

Instruksjoner

• Slå på og bytte kameraet til automatisk modus. Dette er det beste stedet å begynne å skyte for nybegynnere. Du bør lære hvordan å skyte i manuell modus, imidlertid, å produsere den beste fotografier. Dette innebærer mestring kontroll av lukkerhastighet og blenderåpning.

• Komponere din skutt. Hvis prosumer kameraet har en LCD-skjerm kan det være nyttig å komponere din skutt raskt med LCD-skjermen. Du får for vane å bruke søkeren men, som det vil redusere gjenskinn på LCD-skjermen og det betyr at du kan mer nøyaktig vurdere belysningen av motivet.

• Trykk på utløserknappen ned halvveis fokusere skudd. Trykk knappen hele veien til ta skudd. Gjenta denne prosessen med alle bildene.

• Overføre disse å din computer og forberede dem for salg. Det er mange stock fotografer globalt, så du må sørge for bildene stå hverandre. Etter kan du behandle bilder ved hjelp av programvare som Apple Aperture, Adobe Lightroom og Adobe Photoshop. Programmene bilderedigering er standarden for bilde-redigering.

• Søk etter bildebyråer byråer og etablere din ideelle markedet. Bruker en søkemotor, søkeord som "stock photography" og "kjøper arkivbilder" å finne første nettsteder. Hvis du tar bilder av dyr "dyr stock photography." Dette vil tillate deg å finne beste markedet for bildene.

• Kontakt bildebyråer å selge dine bilder.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com