Problemer med å koble en PC til en TV

July 5

Teknologiske fremskritt gjør utsiktene til å koble PC til TV mulig. Å vite potensielle problemer som følger med denne type prosjekt før du starter det kan hjelpe deg å unngå problemer. Hvis du er usikker på noen del av tilkoblingen, sjekk med en elektronikk-ekspert som kan lede deg gjennom hvert trinn.

Oppløsning

Både standard-definisjon og HD - TV presenterer problemer når tatt i bruk som en dataskjerm. Når du kobler en PC til en vanlig TV, vil oppløsningen bli mindre enn en PC-skjerm. Oppløsningen til en vanlig dataskjerm er 800 x 600 eller høyere, mens disse typer TV tilbyr bare 640 x 480. Dette betyr ikke bare tap i oppløsning, men en manglende evne til å lese tekst eller skille grafikk. High definition TV presenterer problemet med video-formatkonvertering. De godta RGB/HV og Y-Pr-Pb videoformater. Datamaskiner krever et skjermkort som kan sende de nødvendige signalene for konvertering. Noen programmer er på markedet som hjelp med utsignal.

Kabler

Det er viktig å ha riktig kabel for datamaskinen og TV. En vanlig kabel, S-Video, finnes på visse fjernsyn og datamaskiner før 2005. Se etter en syv pinners port på datamaskinen i tillegg til TV for å se om tilkoblingen er mulig. VGA arbeid bare med HD - TV-kabler og gir et bedre bilde enn S-Video. For å få den beste visuelle, bruker du en HDMI-kabel. Noen datamaskiner vil ikke har HDMI, så et grensesnitt for digital video til HDMI-kabel kan være nødvendig.

Avstand

Det kan være en grense for hvor langt datamaskinen kan være fra TV. Vanligvis vil kabellengder diktere avstanden. En trådløs omformer kan være nyttig hvis datamaskinen er i et annet rom ikke og kabler en mulighet. Også tenke på håndtere plasseringen der du skal operere datamaskinen. Problemer kan oppstå med nå over datamaskinen for stadig å endre kanaler eller volum. Få en trådløs tastatur og mus hjelp med denne situasjonen. Være sikker på fjerne alle kabler eller utstyr fra områder der folk vil flytte om eller går å unngå tripping.

Datamaskininnstillinger

Endringer må gjøres i innstillingene i å tillate TV å bli skjermen. I Windows, gå til Kontrollpanel og velg gjennom alternativene for skjermoppløsning. Visningsalternativet vil utvide skrivebordet til TV-skjermen. Når du bruker Apple-datamaskiner, gå til Systemvalg og velger de samme alternativene som for Windows.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com