Feilsøke en Sony Walkman NWZ-E344 MP3-spiller

March 6

Selv om iPod dominerte salget i år etter innføring av MP3-spillere til forbrukere, forutsatt mange andre selskaper kvalitet alternativer som ikke ble låst inn i iTunes-programvaren. Sony Walkman-serien inkluderer mange MP3-spillere, som 8-gigabyte NWZ-E344 modell, som har mange funksjoner og en anstendig kapasitet til å la deg lagre og nyte mange typer medier. Hvis du opplever problemer med å få spilleren til arbeide rett, bør du sjekke inn noen vanlige problemer å se hvis du kan løse problemet selv.

Instruksjoner

Lydproblemer

• Kontroller at hodetelefonkontakten er satt helt inn i hodetelefonkontakten på MP3-spilleren.

• Koble et par hodetelefoner for å se om problemet er faktisk med hodetelefoner og ikke spilleren.

• Skru volumet opp med volum kontroll rocker på høyre kant av spilleren.

• Kontroller bryteren "Hold" på enhetens høyre kant, er satt til "Off" Hvis du ikke kan justere volumet under avspilling. Når bryteren "Hold" er på, vil enheten ikke svare på knapper du trykker.

• Slå av automatisk volum Limiter systemet hvis du ikke klarer å skru lyden opp så høyt som du ønsker. Denne funksjonen begrenser det maksimale volumet når den er på.

• Synkronisere sangene til enheten igjen, spesielt hvis lyden er fordreid eller avspilling slutter før full mediefilen er fullført. Filene kan være skadet.

Visningsproblemer

• Trykk en knapp å slå skjermen igjen. Hvis du ikke gjør noe med enheten under normal drift, går spilleren til screensaver etter 30 sekunder. Hvis du har media stoppet, spilleren venter i tre minutter før du slår av skjermen.

• Øke skjermens lysstyrke hvis du har problemer med å se hva som er på skjermen, spesielt hvis du ser det i sollys: fra menyen "Hjem" gå til "Innstillinger", "Vanlige innstillinger" og deretter "Lysstyrke." Du kan velge lysstyrkenivåer 1 til 5, nivå 5 er den smarteste. Merk at batteriet vil tappe mer raskt hvis skjermen lysere.

• Kontroller at bryteren "Hold" er satt til "Off". Hvis det skjer, vil du ikke kunne kontrollere spilleren ved å trykke på knappene.

• Lade batteriet hvis enheten ikke spiller eller slår seg av brått. Koble en ende av spillerens ledningen til en ledig USB-port på en datamaskin som er slått på, og koble den andre enden til den nederste kanten av spilleren.

Diverse

• Slå av spilleren og slå den på igjen; Dette kan ofte løse mindre feil. Trykk og hold knappen "Alternativet/Power Off" slå enheten. Dette er knappen å øverst til høyre på pause-knappen. Vil du se "Slå av" vises på skjermen, og skjermen bli svart. Trykk noen for å slå den på igjen.

• Kjøpe et nytt batteri hvis gjeldende batteriet varer bare omtrent halvparten av forventet tid. I løpet av musikkavspilling skal batteriet vare i ca 30 timer; batteriet skal vare omtrent fire timer i løpet av videoavspilling.

• Lade batteriet Hvis dato og klokkeslett er feil. spilleren sannsynligvis gikk tom for batteristrøm og tilbake til standarddato og klokkeslett. Angi datoen og klokkeslettet ved å velge "Innstillinger" fra rullegardinmenyen "Home" etterfulgt av "Vanlige innstillinger" og "Angi dato og tid.» Hvis datoen og klokkeslettet tilbakestiller ofte, må du sannsynligvis et nytt batteri.

• Tilbakestill enheten hvis du ikke klarer å få det svarte uansett hva du gjør. Dette kan føre til enheten for å miste data, så bare utføre tilbakestillingen som en siste utvei. Sette inn en liten, lang objekt som en binders eller pin i tilbakestillingshullet på baksiden av enheten. Hvis du ser på baksiden av spilleren, er tilbakestillingshullet nederst i venstre hjørne.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil slette sanger, må du koble spilleren til PCen. Deretter kan du velger Windows 7 "Start"-knappen på PCen og velger "Datamaskin" "WALKMAN" og "Lagringen Media." Her kan du velge "Musikk", "VIDEO" eller "Bilde" for å finne filen eller filene du vil slette. Hvis du har problemer med å finne filene, kan du søke etter dem ved hjelp av søkeboksen øverst i høyre hjørne av vinduet.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com