Telefoner som vende en Full tastatur

September 17

Som smartphones utvikler seg, har flere og flere enheter store touch skjerm med på skjermen virtuelle tastaturer. Men telefoner med fysisk tastatur er fortsatt brukte, med mer enn halvparten av alle Google Android brukere velge enheter med full keyboard, ifølge en 2011 artikkel på Android autoritet. Bortsett fra deres fysiske tastaturer, kan design og spesifikasjoner variere betydelig mellom telefoner.

Samsung Captivate gli

Fengsle Glide er en Android-drevet smartphone med en full fire rad QWERTY tastatur. Telefonen har også en 4-tommers Super AMOLED berøringsskjerm med en oppløsning på 480 av 800 piksler. Tilleggsfunksjoner for fengsle glir inkluderer en 1 GHz dual-core prosessor, 1GB RAM, 1GB onboard lagringen, et microSD minnekort slot, A-GPS-støtte, Wi-Fi og Bluetooth 3.0. Telefonen har også en 8-megapixel digital kameraet med LED-blits, et videolys og 1080p HD-videoopptak.

Sony Ericsson Xperia X 1

Sony Ericsson Xperia X 1 er en Windows Mobile smartphone med en full tre rad QWERTY tastatur. Sony Ericsson utstyrer også Xperia X 1 med 3-tommers resistive berøringsskjerm med en oppløsning på 480 av 800 piksler. Andre funksjoner inkluderer en 528 MHz prosessor, 256MB RAM, 400MB onboard lagringen, en mikro-sprekk, Wi-Fi, en-GPS, Bluetooth 2.0 og en 3.2-megapixel kameraet med LED flash, digital zoom, autofokus og VGA video fange. Batteriet i Xperia X 1 leverer telefonen med opptil 10 timer taletid per lading.

Motorola Droid 2

Motorola drakter Droid 2 med en full fire rader skyve-ut QWERTY tastatur. Det har også virtuelle tastaturet støtte på sin 3.7-tommen akselrasjonsevner berøringsskjermen. Den Droid 2 skjermen har en oppløsning på 480 av 854 pixels og har multi-touch evner, avlyse-motstandsdyktig glass og nærhet og lys sensorer. Tilleggsfunksjoner Droid 2 inkluderer en 1 GHz prosessor, 512MB RAM, 8GB med innebygd lagringsplass, en mikro-sprekk, Bluetooth 2.1, Wi-Fi, en-GPS og et 5-megapiksel kamera med dobbel LED blits, geotagging, autofokus og 720p videoinnspilling. Telefonen kjører på Googles Android operativsystem og får et gjennomsnitt på 9,6 timer taletid per batterilading.

Samsung Epic 4G

Epic 4G har en full fem-rad tastatur. Samsung utstyrer også denne Android-drevet smartphone med 4-tommers kapasitiv berøringsskjerm med en oppløsning på 480 av 800 piksler, Multi-Touch-støtte og lys og nærhet sensor. Andre funksjoner av 4G inkluderer en 1 GHz prosessor, 512MB RAM, en mikro-sprekk, akselerometer, kompass, Wi-Fi, Bluetooth 2.1, A-GPS og et 5-megapiksel kamera med autofokus, LED-blits, digital zoom og 720p HD videoopptak. Epic 4 GS 1500-mAh-batteri leverer telefonen med opptil seks timers batteriliv per oppladning.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com