Hvordan du bruker Internett på en AT&T GoPhone

August 15

Hvordan du bruker Internett på en AT&T GoPhone

Bruke en forhåndsbetalt konto, for eksempel en AT & T GoPhone konto, koble til Internett er mulig til tross for begrensning på en forhåndsbetalt konto. Problemet er egentlig tilgang til Internett på din GoPhone uten brenner opp alle forhåndsbetalte dollar på en enkelt nettsøk eller nedlasting av spill. Heldigvis har AT & T Internett data pakkene tilgjengelig for alle GoPhone brukere.

Instruksjoner

• Bestemme omfanget av din Internett-bruk før du kjøper en data pakke. AT & T har to tilgjengelig for brukere, 1 MB pakken eller 100 MB pakken. Velg mindre pakken for lys, sjelden bruk av Internett. Hvis du er en tung bruker eller har en smart telefon, bør du velge større pakken. Dette hindrer at en kostnad for hver ekstra megabyte over 1 MB. AT & T kostnader $10 per megabyte brukes utenfor planen (fra April 2011).

• Navigere mobiltelefon menyen til "Media"-ikonet. Media er en nettleser for din GoPhone. Klikk ikonet. Du kommer til startsiden for Media.

• Bruk søkeboksen på Media hjemmesiden for å navigere på Internett. Denne funksjonen fungerer akkurat som på en stasjonær datamaskin. For å gå til et bestemt nettsted, velger du knappen til venstre for den viktigste valgknappen. Det er vanligvis merket "alternativer. Det vises en meny. Bla ned til "Gå til", og klikk. På neste skjermen, Skriv inn nettadressen og trykk "Velg" alternativet. Den neste skjermen viser webområdet du ønsket.

• Få en Web-leser som den du bruker på en stasjonær datamaskin. Her kan du laste ned en nettleser (Google, Yahoo, etc.) i form av en mobil. Når programmet er installert, klikker du ikonet nettleseren å gå online via GoPhone.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com