Instruksjoner for Northern Telecom telefon

October 2

Northern Telecom, også kjent som Nortel og tidligere kalt Nord elektriske, begynte i Canada og har utviklet kommunikasjonssystemer siden slutten av 1800-tallet. Selskapet er nå eid av Bell og mange av Nortels eiendeler ble solgt i 2009 etter konkurs. Mange telefoner produsert av Northern Telecom selges ikke ny, men er tilgjengelig brukes eller som antikviteter. LG-Nortel USB telefonen 8501 er den eneste modellen oppført på Nortels webområde per desember 2010.

Instruksjoner

• Lær de forskjellige delene av telefonen. 8501 inkluderer en grunnmodell med USB kabel, håndsett og kveilet telefonledning. Denne telefonen brukes med Microsoft Office Communicator og krever at du har en PC som kjører Microsoft Windows XP.

• Samle telefonen ved å knytte grunnenheten til den håndholdte enheten med sammenrullede telefonledningen. Deretter koble USB-kabelen til datamaskinen.

• Konfigurere Microsoft Office Communicator å integrere med telefonen ved åpning Communicator, velge "Verktøy" og klikke på "Konfigurer lyd og Video." En konfigureringsveiviseren vil begynne; Følg instruksjonene og sørg for at "speaker" og "mikrofon" er begge satt til "USB telefon 8501."

• Ringe stemme ved å klikke telefonikonet til høyre for navnet på kontakten du vil ringe i Communicator. Du kan endre anropsenhet ringer denne kontakten eller endre kontaktens nummer ved å klikke på nedoverpilen ved siden av telefonikonet. Du kan også gjøre en stemme ved å skrive inn et telefonnummer i søkeboksen i Communicator.

• Foreta et konferanseanrop ved å holde nede Kontroll-tasten og velger alle kontaktene du vil ta med i samtalen. Høyreklikk utvalget, og velg "Kalle alternativer." Velg et tall å starte samtalen. Det åpnes et vindu som viser du som leder for konferansen og status for hver deltaker.

• Observere at Communicator vil vise en popup-melding på skjermen på PCen når du mottar en samtale. Herfra kan du godta anropet ved å klikke på hvor navn eller telefonnummer i vinduet melding og bruker telefonen snakke med oppringeren. Avslå anropet ved å klikke lukkeknappen i vinduet melding.

• Bruke Nortel telefon 8501 som en høyttaler for datamaskinen ved å koble telefonen til datamaskinen via USB-porten. Telefonen vil spille lyd fra alle programmer på PCen, selv om Communicator ikke er åpen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com