Panasonic lyd lader pluss telefon instruksjoner

April 3

En rekke Panasonic telefoner har en teknologi som kalles "Lyd lader Plus" pre-installert. Dette er en type støyreduksjonsteknologi som skiller bakgrunnsstøy av personen snakker i telefonen, gjør at stemmen er mottatt så tydelig som mulig av hvem de snakker med. Sette opp en Panasonic "Lyd lader Plus" telefonen er ikke så forskjellig fra å sette opp noen vanlige hjem telefon.

Instruksjoner

• Koble strømledningen festet til bunnen av telefonen Panasonic til et strømuttak i nærheten en telefonkontakt i veggen. Denne strømkabelen leverer basen med makt, som i sin tur lader batteriet ditt trådløse håndsett.

• Koble en telefonledning til telefonen Panasonic base. Telefonledningen går til inngang på baksiden av basen og til veggkontakten for telefon. Denne telefon kabel kan Panasonic telefon bruke telefonlinjen hjemme for kommunikasjon. Denne telefon kabel ble inkludert i esken med telefonen.

• Sett inn inkludert batteriet inn i batterirommet på baksiden av din trådløse håndsett.

• Plass håndsettet i laderen som er innebygd i lagerenheten telefonen. Dette vil starte prosessen med å lade batteriet. Når batteriet er fulladet, vil "Batteri" lyset på basen slå en farge og slutter å blinke.

• Bruke telefonen som vanlig. "Høres lader pluss" støyreduserende teknologi er ikke noe som du slå på eller av; Det er innebygd i håndsettet på telefonen. Som du snakker, lyd lader Plus-teknologi vil skille bakgrunnsstøy fra stemmen og bare la stemmen til å passere gjennom til personen du snakker med.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com