Hvordan du Flash et forankret Droid til Cricket

January 7

Hvordan du Flash et forankret Droid til Cricket

Når en Droid er "Rooted" betyr at telefonen har blitt hacket for å tillate tilgang til mer programmering og innstillinger enn du kan på en telefon rett fra fabrikken - i stedet for bare gjestetilgang til telefonens programmering, du har superbruker tilgang. Dette burde hjelpe deg som du omprogrammere (eller flash) telefonen fra gjeldende tjenesteleverandøren å arbeide med Cricket nettverket. Blinkende din forankret Droid bør telefon over Cricket mobile nettverket bare krever noen få minutter.

Instruksjoner

• Dataoverføre blinkende programvare til datamaskinen fra en pålitelig Internett-forhandler, som ekstern troppen, din Cellular eller Flash snakke (se linker i ressurser). Kostnaden for programvaren varierer avhengig av din Droid og gjeldende trådløse leverandør.

• Kall Cricket for å opprette en ny konto. Gi dem telefonens identifikasjonsinformasjon, som ligger i batterirommet. Fortell dem du planlegger å bruke telefonen eksisterende i stedet for å kjøpe en ny.

• Koble din Droid til datamaskinen med en USB-kabel. Åpne blinkende programvare på datamaskinen, og følg deretter programvaren instruksjonene for å fullføre blinkingen forarbeide.

• Slå av telefonen, og vent minst 30 sekunder for det fullt avsluttes. Slå den på igjen og gjør en test kaller for å sikre at den finner Cricket celle tårnene i stedet for de fra forrige mobilleverandøren.

Tips og advarsler

  • Cricket butikker flash ikke mobiltelefoner, men de har mange forhandlere som gjør. Ringe en lokal cellphone forhandler som selger Cricket telefoner i tillegg til telefoner fra andre leverandører av trådløse tjenester - mange tilbyr blinkende tjenester. Prisen vil variere på Droid modellen.
  • Husk å sikkerhetskopiere dataene, inkludert kontakter - før du prøver å programmere telefonens nettverk.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com