Hvis iPod Touch sier "Koble USB til iTunes" hva skal du gjøre?

March 20

Hvis iPod Touch sier "Koble USB til iTunes" hva skal du gjøre?

IPod Touch må koble til iTunes for sin første programvare setup. Hvis iPod Touch ikke er ny, kan mottar "Koble USB til iTunes" melding bety du har støtt på en programvare feil og må restarte eller oppdatere programvaren. IPod Touch kjører samme operativsystem som iPhone og iPad, kalt iOS. Alle versjoner av iOS før iOS 5 krever en kablet tilkobling til iTunes før du kan bruke enheten.

Sette opp ITunes

Du trenger den nyeste versjonen av iTunes kjører på en datamaskin med en USB-port til å definere, synkronisere og oppdatere iPod Touch. Du kan laste ned iTunes på en Mac eller Windows-datamaskin, en stasjonær eller en bærbar PC, så lenge den oppfyller minimumskravene oppført for gjeldende versjon av iTunes. Høyst moderne datamaskiner vil møte disse kravene, som inkluderer et Windows XP med Service Pack 2 eller senere operativsystemer for Windows-maskiner og Mac OS X Leopard eller nyere for Mac-maskiner. Last ned gratis iTunes-programvaren Apple (se "Ressurser") og følge den på skjermen å installere det på datamaskinen. Du må definere en iTunes-konto, som krever et kredittkort eller andre godkjente betalingsmetoder. ITunes vil ikke belaste deg før du foretar et kjøp, men konfigurerer dette er nødvendig, og vil tillate deg å kjøpe programmer og medier direkte på iPod Touch.

Forbinde å iTunes

IPod Touch leveres med en kabel som brukes til å lade enheten. Denne kabelen bruker en USB-kontakt på slutten av pluggen med veggen kontakten og makt transformatoren. Dra denne enden av kabelen ut av makt blokken å avsløre USB. Koble den andre enden av kabelen til iPod, som du ønsker å lade den, og koble USB-enden til datamaskinens USB-port. Ikke bruk en multi-funksjon-port som en SATA-port på stasjonen, som iTunes ikke gjenkjenner kanskje enheten når koblet til denne portType.

Oppsett og synkronisering

ITunes starter automatisk på datamaskinen når den oppdager iPod koblet til en port. Dette kan ta noen minutter, men en meny liste merket "enheter" vises i menyen til venstre, og iPod vil vises under denne listen. Klikk iPod for å åpne skjermbildet for iPod-grensesnittet. Følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere kontoen og oppdatere programvare på iPod. Sikkerhetskopiere iPod-data til iTunes og deler datamaskin medier med iPod kalles "Syncing." Synkronisere iPod jevnlig etter denne første installasjon å sikre dine data er sikkerhetskopiert slik at du ikke mister det hvis din iPod er tapt eller skadet.

Betraktninger

Apple har iOS 5 planlagt for utgivelse høsten 2011. Denne programvareoppdateringen vil være gratis for alle eksisterende iPod Berøring brukernes på den tiden, og når denne oppdateringen installerer vil du ikke lenger motta en melding om å koble iPod Touch til iTunes via USB. I stedet, programvareoppdateringer og synkronisering vil være trådløse. (Se Ref. 2) Før du har iOS 5 installert, men må du iTunes på datamaskinen for å la din iPod berøring funksjonen riktig.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com