Hvordan sette opp DirecTV på forespørsel

June 9

Hvordan sette opp DirecTV på forespørsel

Hvis du er DirecTV HD abonnent, kan du bruke funksjonen DirecTV On Demand, som er tilgjengelig online. DirecTV On Demand gir deg tilgang til tusenvis av TV-serier, filmer, videoer og mer når som helst. Før du kan bruke denne funksjonen, men må koble din DirecTV HD DVR til Internett via en nettverkstilkobling. Når denne grunninstallasjonen fasen er fullført, kan du opprette en konto på webområdet DirecTV On Demand.

Instruksjoner

Koble en DirecTV HD DVR til Internett

• Hekte din DirecTV HD DVR til datamaskinnettverket. Kobler du telefonledningen til telefonkontakten på modemet og telefonkontakten. Slå på modemet. Bruke en Ethernet-kabel til å koble Ethernet-porten på modemet til "WAN" (eller kan det være merket "WLAN" eller "Internett") til Ethernet-porten på nettverksruteren. Koble nettverksruterens strømledningen, og slå den på. Vent til "WAN" lampen på---et tegn på at en vellykket tilkobling til modemet er opprettet. Kjøre en annen Ethernet-kabel fra en Ethernet-port på nettverksruteren til Ethernet-porten på datamaskinen. Slår eller starter datamaskinen. Bruk siste Ethernet-kabelen til å koble en av gjenværende Ethernet-utgangene på nettverksruteren til Ethernet-porten på baksiden av DirecTV HD DVR.

• Slå på hvilke DirecTV HD DVR og TV.

• Trykk "Meny" på DirecTV fjernkontrollen for å åpne menyalternativer. Bruk opp- og ned-piltastene på fjernkontrollen til å markere "Foreldre, FAVs og oppsett" "Velg". Merk og velg "System Setup," "Nettverk Setup" og "Connect nå." Vent til tilkoblingen etableres. Velg "Fortsett" og "Gjort."

Opprette en DirecTV på etterspørselen konto

• Starte en nettleser.

• Gå til webområdet DirecTV On Demand. Musen over "Min konto" i menyen, og klikk koblingen "Logg på / opprette en konto". Klikk på alternativknappen "Nei, jeg er en DirecTV kunde, men jeg trenger et DirecTV.com passord". Skriv inn epostadressen din i boksen, og klikk "Opprett en konto".

• Fyll ut skjemaet "Kunden bekreftelse" (etternavn, telefonnummer og postnummer). Klikk "Fortsett". Fyll ut skjemaet "kontoprofil". Klikk "Fortsett".


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com