Hvor å hekte en DVD-spiller til en TV med en rett

January 16

Hvor å hekte en DVD-spiller til en TV med en rett

De fleste TV-apparater er utstyrt med flere sett med lyd-video-innganger for tilkobling av en rekke utstyr, inkludert en satellittmottaker parabolen å levere programmering og DVD-spiller for å se plater. Koble begge komponentene til TV krever to sett AV kontakter og standard kompositt kabler. Kablene er fargekodet for rask oppsett. En gang koplet, kan TV-fjernkontrollen brukes til å bytte fra satellitt programmering til DVD-spilleren med et trykk på en knapp.

Instruksjoner

• Koble gul, hvit og rød pluggene på en ende av sammensatte kablene til fargeavstemming kontaktene på baksiden av DVD-spilleren.

• Sett pluggene på den andre enden inn i et gratis sett av AV "i" kontaktene på baksiden av TV, matchende plug farger til kontaktene.

• Slå på utstyret og trykk "Input" på TV for å veksle mellom jack forbindelser for parabolen mottakeren og DVD-spilleren. For eksempel hvis parabolen mottakeren er koblet i inngang 1 på TV og DVD-spilleren er koblet til inngang 2, vil trykk "innspill knappen" bytte TV blant tilgjengelige innganger. En tredje input, vanlig på de fleste TVer, kan brukes til å koble en Videospiller eller et spillesystem.

Tips og advarsler

  • Koble utstyret fra makten mens trekke opp AV-kabler.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com