Hvorfor er brann nødutgang lys viktig?

May 10

Hvorfor er brann nødutgang lys viktig?

Brann nødutgang lys er selvstendig systemer som er kablet i en bygninger viktigste strøm men har batteri back-up som holder lysene lyser når hoved strømforsyningen er avbrutt. Disse belysning systemer brukes til å belyse nødutganger.

Funksjonen

Emergency belysning systemer brukes i de fleste bedrifter. Deres primære formål er å belyse brann avslutter i en nødsituasjon. Det er også emergency belysning systemer på fly som lyser nødutganger og belyse en bane til utgangene.

Typer

Det er to hovedtyper av beredskap belysning. Det blir vedlikeholdt systemer og ikke vedlikeholdt systemer. Systemer opprettholdes kreves for områder med lav belysning. Ifølge Neweysonline.co.uk, disse systemene brukes for "kinoer, teatre og noe alkohol serveres". Ikke vedlikeholdt systemer brukes i situasjoner der den viktigste strømforsyningen har sviktet.

Juridiske krav

I USA, delen 7.9.2.1 av National Fire Protection Association livet sikkerhet koden sier at "krise belysning er angis ikke mindre enn 1½ time i tilfelle svikt i normal belysningssystemet" (referanse 2)


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com