Sony projeksjon TV feilsøking

May 11

Så har du problemer med Sony projeksjon TV. Sony projeksjon TVer har begrenset problemer, og det er egentlig bare en håndfull ting som kan være galt med dem. Det er et par ting som kan gå galt med noen TV, og deretter to som er spesifikke for Sonys.

Er TV på?

Hvis TVen ikke slår på, sjekk pluggen. Det er tilkoblet, kan du prøve å midlertidig koble det direkte inn i veggen hvis den er koblet til et overspenningsvern. Hvis det ikke fungerer, kontrollerer du sikre wire har ingen skade. Hvis du bruker fjernkontrollen, kan du prøve å slå den på direkte på enheten.

Hvis TVEN ikke helt snu helt på...

Dette problemet gjelder Sony projeksjon TVer. Mange enheter har en lys nær bunnen fronten som blinker mens TV varmes opp, så går solid når bildet kommer på. Noen ganger dette lyset stivner aldri, og ingenting skjer. Løsningen er enkel; Koble TV helt og la det sitte i noen minutter. Koble den deretter tilbake i og slå den på.

Hvis TVEN er på, men det vises ikke noe bilde...

Når TV-apparatet slås på, vises vanligvis en slags skriver eller bildet. Hvis TVEN er "helt på" men ingenting vises, projeksjon lampen har sannsynligvis utbrent. Dette er pære i TV som prosjekter bildet, og disse brenne ut med omtrent 2000 timers bruk. Du kan bestille en direkte fra Sony nettstedet; det kommer med enkel å installere manualer.

Hvis TVEN er på, er det et bilde, men ingen signal...

Hvis dette er tilfelle, vil du se noe beslektet med "Video 5" på skjermen, som indikerer hvilken modus TV er i, men det blir ingen andre bilder. Sjekk ledninger som fører til DVD-spilleren, mottaker, kabelboks eller hva andre enheten du prøver å bruke. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve en annen kilde for å isolere problemet.

Hvis TVEN har ingen lyd...

Skru opp volumet, og dempe og slå. Hvis det ikke fungerer, slår TV og den på nytt. Til slutt, se forrige avsnitt om ledninger.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com