Hvordan avvise et anrop på en iPhone

July 7

Avvise et anrop på iPhone er en enkel prosess som kan gjennomføres på to forskjellige måter. Når du avviser en samtale, vil samtalen sendes direkte til talemeldinger, hvor oppringeren kan velge å vise et budskap eller ikke. For å sjekke meldingene avviste anrop, Berør telefonikonet og deretter stemme post-ikonet. Gi oppringere spesielle ringetoner vil bidra til å varsle deg når en uønsket samtale kommer inn.

Instruksjoner

• Trykk den røde "Nedgang"-knappen når du vil avvise et anrop. Dette fungerer bare hvis iPhone er låst. Hvis du spiller et spill, lytter til iPod eller surfe på Internett, og du får et innkommende anrop, programmet blir stanset og navnet eller nummeret på personen ringer vises. To knapper, "Aksepter" (grønn) og "Nedgang" (rød), vises.

• Trykk på Dvale/vekke-knappen to ganger for å avvise et anrop og sende det direkte til talemeldinger hvis telefonen er låst. Når telefonen er låst og et anrop kommer inn, vil skjermen vise navnet eller nummeret på personen ringer og muligheten til å skyve fingeren over bunnen av skjermen for å svare.

• Trykk på Dvale/vekke-knappen én gang for å bare dempe lyden av ringetonen. Oppkalleren vil fortsatt høre en telefonen ringer på hennes slutten, men du vil ikke. Oppringeren skal sendes til talemeldinger, hvor hun kan legge igjen en beskjed.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com