Hva skyldes en dårlig forbindelse fra en kabel til en koaksial inngang?

February 21

Hva skyldes en dårlig forbindelse fra en kabel til en koaksial inngang?

Et kabel-TV-bilde bør være klart og snø gratis. Dessverre, noen ganger bildet går "fuzzy" og er full av forstyrrelser. I datasystemer, skal data alltid flyte jevnt, men dessverre noen ganger det "glitches." Hovedgrunnen for disse problemene er koaksialkabel slutten fiasko. Forstå hvorfor kabelen ender mislykkes er det første trinnet i å rette problemet.

Fuktighet

Fuktigheten gjør koaksialkabel ender mislykkes. Hvis kabelen end er i et utendørs miljø, kan en dårlig forseglingen på kabelen end vann seep i og bli fanget. Den oppløste mineraler i vannet er en dirigent og slutten shorts ut på grunn av interne konduktans. Sluttresultatet er tap av signal. Billigere kabelender har svak sel, og går dårlig oftere enn industrielle plikt kabelender som har robuste O-ring selene.

Varme og kulde

Varme og kulde forårsaker en kabelende mislykkes. Hva skjer er kabelen end varmes opp og utvides. Om slutten er billig, bryter det sterk connective båndene mellom slutten og ledningene inne i kabelen. Når det blir kaldt, krymper og obligasjoner brytes igjen. Dette problemet er ikke forstås på Sorter sikt, men heller etter langsiktige syklisk oppvarming og avkjøling.

Mekanisk Stress

Hvis en person ikke er forsiktig trekke kabelen, kan slutten trekkes bokstavelig malplassert. Når slutten er trukket, bryter det elektriske bånd mellom kabel slutten casing og ledningen. Denne pausen kan ikke være 100 prosent. Men hvis det bryter litt, er signaltap resultatet.

Vibrasjon

Vibrasjon fører til slutt mislykkes. I et miljø med høy vibrasjon har som en skipets motorrommet, den en kumulativ effekt. Over tid bryter vibrasjon bånd mellom kabelen end og kabelen. Dette kan gi fuktighet å sive i gjennom hårfestet sprekker, eller den kan ødelegge elektrisk obligasjoner også.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com