Hva er Chip i CDMA (Code-Division Multiple Access)?

November 12

I forhold til koden avdeling flere tilgang teknologi er chip-kursen vekslingskursen som teknologi spres cellular sendinger fra mobiltelefonen til mobilmaster. CDMA-teknologi gir vanligvis færre brutte samtaler og høyere samtalekvaliteten enn Global System for Mobile Communications-teknologi, som er den andre ofte brukte teknologien for trådløs kommunikasjon. På tidspunktet for utgivelsen er Verizon Wireless og Sprint de eneste nasjonale operatører som opererer CDMA-nettverk.

Teknologi

En brikke er en målenhet brukt om å kvantifisere mengden digitale data overført i en mobiltelefon overføring. CDMA er en spredt spektrum teknologi som sprer cellular sendinger, for eksempel telefonsamtaler og meldinger blant flere celle tårnene som tårnet muligheten til å støtte trafikken nærmer kapasitet. Tårnene er utformet for å avlede overføring data til andre tårn når kvaliteten på sendinger er kompromittert av store mengder trafikk. Vanligvis produserer høyere chip-priser raskere dataoverføringshastigheter, som er mest merkbar når tilgang til Internett.

Målinger

CDMA-teknologi bruker en annen spre signal med hver mobilnettet overføring, gjør hver overføring unike og nesten eliminere sjansene for overføringen blir sendt til feil adresse eller telefon. Mobilnettet chip er mye raskere enn dataoverføringshastigheter, som de som brukes til å overføre data fra Internett til telefonen, og måles i megachips per sekund. Dette betyr millioner sjetonger overføres per sekund i CDMA cellular sendinger, som motsetning til tusenvis av biter per sekund når det refereres til Internett datatransport ratene.

CDMA telefoner

I motsetning til telefoner utviklet for GSM-nettverk, krever CDMA transportabel telefonene ikke bruk av et Subscriber Identity Module-kort til sine operatørens nettverk. SIM-kort lagrer data som er relevante for telefonen og bruker, for eksempel kontonummer og telefonnummer, som identifiserer enheten til transportør. Deretter tilgang i telefonen når denne identifikasjonen har blitt bekreftet. CDMA telefoner, derimot, lagre de samme dataene internt, gir det til telefonen operatør for identifikasjon og tilgang til nettverket. På tidspunktet for publisering, T-Mobile og AT & T er de eneste nasjonale bærere som opererer GSM-nettverk.

Betraktninger

Selv om Verizon Wireless og Sprint er de eneste nasjonale bærere å operere CDMA-nettverk, flere regionale postleverandører, blant annet Boost Mobile, også bruke nettverk som bruker denne teknologien. CDMA telefoner er ikke kompatibelt med GSM-nettverk, og omvendt, gjør det umulig å overføre et SIM-kort fra mobiltelefonen til en CDMA telefon tilgang CDMA telefon leverandørens nettverk. Til tross for en CDMA-nettverk høy chip rente, kan visse ekstreme forhold, som vær, påvirke teknologien evne til å nå sitt maksimale chip rate.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com