Hva materialer gjenspeiler infrarød?

May 17

Hva materialer gjenspeiler infrarød?

Infrarødt lys er del av det elektromagnetiske spekteret med bølgelengder varierer fra 0,7 mikrometer til 300 micrometers. De fleste av infrarødt lys slippes som varmestråling fra objekter, særlig solen. Mange typer moderne materialer gjenspeiler infrarødt lys på grunn av molekylære sammensetningen. Disse reflekterende egenskaper spille viktige roller i infrarød teknologi, fra mobile applikasjoner til klær.

Gull

Gull, som den mest formbare og ductile av alle metaller, kan være slått eller belagt på andre materialer i tynne ark. Grunn av sin gjennomskinnelig kvalitet er tynne bladgull ark veldig bra på gule og røde lyset reflekteres. Derfor er gull også effektiv i reflekterer infrarødt lys. Gull belegg brukes vanligvis i en rekke applikasjoner som en metode for å reflektere varmen. Gull er innarbeidet som infrarød skjold i visirer av varmebestandig dresser.

Aluminium

Aluminium er det rikeste metallet funnet i jordskorpen og er også det vanligste metallet i bransjen i dag. Aluminium er nyttig på grunn av mykt, holdbart og formbare fysiske egenskaper; Det kan lett maskinert, kastet og trukket. I tillegg besitte aluminium stor kapasitet til å reflektere infrarød stråling. Aluminium har infrarød reflektor egenskaper gjør det ideelle metall for infrarøde ovner. Når belagt med aluminium, er infrarøde varmen reflektert og rettet mot produktet å varmes.

Plexiglass

Plexiglass, en syntetisk polymer som et knuse-resistente alternativ til konvensjonelle glass, eier en grad av infrarød refleksjon. Lett og fleksibel, plexiglass brukes vanligvis for panel og dagslys omadressering. Dette materialet er verdifull fordi den overfører mest synlig lys, mens reflekterer og blokkerer infrarødt lys for lange bølgelengder. Av reflekterer infrarød stråling, fordriver materialet termiske varme for kjøling formål.

Hybrid pigmentering

Det er mange forskjellige typer av pigment belegg som effektivt reflekterer infrarød stråling. Hybrid pigmentering konstruksjoner laget av en fibrøs leire og fargestoffer har vist å ha en høy refleksjon av nær infrarød. Fibrøs leire som palygorskite og sepiolite er de beste kandidatene velges. Hybrid pigmentations er en fordel fordi de har overlegen fysiske og kjemiske egenskaper enn ren pigment eller farge. Vanlige programmer for denne teknologien inkluderer taket belegg og bil belegg for å øke termisk kjøling.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com