Hvor lenge har en mobiltelefon batteri belaste sist?

May 10

Mobiltelefoner er vanlige i dagens samfunn og mest sannsynlig har opplevd kjent lidelsen av har en telefonbatteriet dø under inopportune ganger. Mobiltelefoner er drevet av batterier som krever regelmessig oppladinger. Tiden du bruker telefonen og antallet av søknadene det utfører vil alle påvirker hvor lenge en batteriet vil vare før det må lades.

Mobiltelefon makt

Alle mobiltelefoner, avhenger av litiumionbatterier å operere. Batteriene er oppladbare og må være koblet etter avløpet til telefonen for å operere. Litiumionbatterier har en holdbarhet og er bare bra for et visst antall kostnader, men de fleste telefoner vil vare 18 måneder til 3 år, avhengig av bruk.

Standby-kostnader

En telefon i ventemodus kan vare oppover 3 dager, avhengig av telefonen og programmer pakket på den. Er ventemodus tiden du ikke snakker aktivt eller bruke telefonen, du bare har det på. De eldre en telefon blir, jo kortere standby-tiden får men nye telefoner synes å være snitt rundt 2-5 dager standby.

Offisielle taletid

Offisielle taletid refererer til tiden telefonen kan brukes til å snakke før batteriet skal dreneres helt. Nyere telefonmodeller tilbyr ofte høye taletid kostnader. De fleste nye modell telefoner tilbyr omtrent mellom 5 til 7 timer offisielle taletid per lading. Den offisielle taletiden inneholder også brukes i andre programmer, inkludert tekstmeldinger og ta bilder.

IPhone-programmer

Phone-programmet kan renne en batteriet mye raskere enn den annonserte snakke ganger. Bruker Internett, spille spill eller spille video/musikk vil føre til en raskere avløp batteritid.

Alder av batteri

Noen mennesker finne at som en telefon aldre, batteriet vil dø mer fort; telefonen må lades oftere. Dette er nedbryting av litium ion batteriet. Et batteri begynner å miste evnen til å lade etter ca 18 måneder med daglig bruk.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com